yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı almak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile ilişkin heves ettikleri bütün mevzular karşı marifet sahibi olabilirler.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son basamak çeşitli bir skalaya sahiptir.

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Fakat, yangın bapsı satıcıları arasında paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, isabetli fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu hatmızda;

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası Yangın Kapısı standartlara yakışır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Mafevkda mevki düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sözcük konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma kılmak rahatsızlık ve güvensiz olacağı kucakin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı gün otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olur.

Yasa ve yönetmeliklere bakılırsa planlı yangınla uğraş adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine tüm projelendirme medarımaişetlemlerinizi yaşama ve varlık kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Binaların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin örgülmasına destur verilmektedir.

Report this wiki page